Restaurant ZieZo

Reserveren

Welkom bij de reserveerpagina van Restaurant ZieZo.

Super snel en makkelijk een tafel bij ons reserveren kan via onderstaand systeem.

Uiteraard onder de maatregelen zoals die landelijk zijn bepaald. In ons restaurant willen we u als gast namelijk een zo veilig mogelijk, doch sfeervolle ambiance bieden.

Daarom werken wij komend seizoen, voor het diner, met 2 shifts:
* Afternoon shift: 17.30 / 17.45 / 18.00 tot 19.30 / 19.45 / 20.00
* Sunset shift: 19.30 / 19.45 of 20.00 tot sluit

Binnen deze 2 shifts kunnen wij onze kwaliteit van het eten, de medewerkers en de sfeer blijven garanderen. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om u op uw gemak te laten dineren binnen de evt. beperkte tijd.

Wilt u rekening houden met het volgende:

– Tot 4 personen kan er gereserveerd worden. Grotere groepen? Wij denken graag mee! Bel of mail ons!
– Op het terras reserveren wij NIET. Mocht er buiten een plaats vrij zijn, dan bent u natuurlijk vrij om daar plaats te nemen.
– Kom alstublieft niet eerder dan de gereserveerde tijd. I.v.m. de maatregelen laten wij per kwartier 10 personen ons restaurant binnen komen. Komt u in de 2e shift, dan is er tevens kans uw tafel nog bezet is.
– Extra aanvragen zoals verjaardag wensen e.d. kunt u beter telefonisch afstemmen en niet noteren in de notities.
– Komt u er met het systeem niet uit? Bel of mail ons dan. Onze tafels zijn geschikt om mee te schuiven. In ons boekingssysteem is er plek voor 3 tafels van 4 en 9 tafels van 2. Mocht een tafel van 4 bijv. niet meer beschikbaar zijn, dan kunnen we altijd kijken of we ergens 2 tafels van 2 bij elkaar kunnen zetten.

ONBIJT, LUNCH of lekker BORRELEN? Ook daarvoor kunt u online uw reservering maken. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Liefs,
Team ZieZo